Petak, 12 April 2019 07:20

Redovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica 24. aprila

so srebrenica aprilRedovna sjednica Skupštine opštine Srebrenica (XVII po redu) biće održana 24. aprila (srijeda) sa početkom u 10 sati. Termin sjednice je utvrđen na kolegiju skupštine opštine Srebrenica koji je održan danas.

Nedib Smajić, predsjednik Skupštine opštine Srebrenica, kaže da će dnevni red sjednice biti obiman.

"Na kolegiju smo dogovorili dnevni red za XVII redovnu sjednicu Skupštine opštine Srebrenica. Na dnevnom redu će, između ostalog biti Informacija o radu načelnika između dvije sjednice, odluka o davanju na korištenje kancelarijskog prostora udruženju "Merhamet" Srebrenica, odluka o finansiranju mjesnih zajednica na području opštine Srebrenica, odluka o određivanju matičnih područja na području naše opštine, kao i prijedlog usvajanja Statuta Direkcije za razvoj Srebrenica i odluka o raspisivanju konkursa za izbor direktora i članova nadzornog odbora Direkcije za razvoj", rekao je Smajić.

Na sjednici će odbornici raspravljati i o određenim izvještajima i informacijama.

"Na dnevnom redu će biti i izvještaj statusne komisije za izbor i imenovanje četiri člana OIK-a Srebrenica, izvještaj o radu Savjeta za sport, izvještaj o pripremama manifestacije "Dani Srebrenice 2019". Odbornici će raspravljati i o određenim informacijama i to o inormaciji o radu pravobranilaštva, informacija o prevozu učenika i putnika na području opštine Srebrenica, informacija o problemu snadbjevanjem električnom energijom na području opštine Srebrenica, informacija o raspodjeli sredstava za poljoprivredu i poljoprivredna gazdinstva i druge informacije", istakao je Smajić.

pogledano 680 puta