Printaj ovu stranu
Ponedjeljak, 24 Septembar 2018 14:17

РАРС: Позив на 4. Међународне пословне сусрете

rars logoРепубличка агенција за развој малих и срeдњих предузећа, Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају вас 4. Међународни форум о сарадњи, у оквиру Европске мреже предузетништва.

Форум ће бити одржан 15. и 16. новембра 2018. године у Гранд хотелу Торник на Златибору.

Форум ће на једном мјесту окупити привреднике из земаља региона и ЕУ, представнике државних институција и привредних комора, развојних агенција, као и других организација које пружају подршку привреди, с циљем размјене искуства, промоције производа и услуга, као и успостављања нових пословних контаката и сарадње.

Тема овогодишњег Форума су програми финансијске подршке малим и средњим предузећима (МСП), а биће одржане и панел дискусије о доступним финансијским фондовима за МСП, могућностима унапређења прекограничне сарадње, регионалном развоју и размјени искустава земаља чланица ЕУ и земаља Западног Балкана у овом домену.

Централни догађај Форума су Међународни пословни сусрети за предузећа и кластере из Републике, Српске, Србије, Турске, Мађарске, Румуније, Хрватске, Црне Горе, Словеније, Босне и Херцеговине и др.

Пословни сусрети ће пружити могућност да се директно промовишу активности, производи и услуге, успоставе нови пословни контакти и пронађу пословни партнери. Овај догађај је идеална прилика за умрежавање идеја и проналазак нових информација и потенцијалних партнера.

На Форуму и Међународним пословним сусретима биће обухваћени сљедећи сектори:
• Прехрамбена индустрија
• Металска индустрија
• Дрвна индустрија и индустрија намјештаја
• Грађевинска индустрија
• Текстилна индустрија
• Аутомобилска индустрија
• ИT
• Индустрија пластике и производа од пластике
• Туризам

Учешће на Форуму је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Рок за регистрацију је 12. новембар 2018. године путем линка: http://zlatibor2018.talkb2b.net/.

Контакт особе у Републичкој агенцији за развој малих и средњих предузећа:
Дејан Шешлија, тел: 066/714-313, имејл: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.;
Сања Радуловић, тел: 051/222-157, имејл: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

pogledano 1102 puta