Ponedjeljak, 26 Februar 2018 12:49

Snijeg koji ne prestaje da pada otežava čišćenje puteva

srebrenica snijegSnijeg koji pada od subote otežao je saobraćaj na regionalnim i lokalnim putevima srebreničke opštine gdje su sve ekipe na terenu.

Stručni saradnik za saobraćaj Dragan Rebrinović kaže da je očišćen put od Žepe do Srebrenice i da je u toku čišćenje svih prioritetnih putnih pravaca prema Šubinu, na platou Sućeske i prema najudaljenijim selima Luka i Krušev Do.

Saobraćaj se odvija otežano i usporeno na regionalnom putu Srebrenica-Zeleni Jadar-Skelani i Zeleni Jadar-Milići, preko Podravanja zbog mjestimične poledice i ugaženog snijega na kolovozu.

Prema riječima saradnika za poslove civilne zaštite u ovoj lokalnoj zajednici Hasudina Mustafića zailježeno je kašnjenje prijevoza učenika u područna odjeljenja u Žutici, Osmačama, Sućeska i Podravanje.

Mustafić ističe da se isporuka električne energije odvija redovno, bez prekida, dok je snabdijevanje vodom u gradskom dijelu u prekidu od subote i danas bi kvar trebao biti saniran.

Visina snijega u brdsko-planinskom dijelu iznosi oko 50 centimentara dok je u gradskom dijelu između 15 i 20 centimentara.

Isporuka telefonskog i internet saobraćaja odvija se normalno.

(eSrebrenica)

pogledano 976 puta