Petak, 12 Januar 2018 11:36

Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

yep logoOpština Srebrenica i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresovane osobe nastanjene na području opštine Srebrenica da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja. Kroz Inkubator, YEP i Opština Srebrenica učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to identificira potreba.

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 12.02.2018. godine u Šalter Sali opštine Srebrenica. Detaljnije informacije o načinu i uslovima prijave su dostupne na linku: YEP JAVNI POZIV (PDF), prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.

pogledano 1175 puta