Četvrtak, 05 Decembar 2019 20:21

SŠC Srebrenica: Predstavljen novopremljeni kabinet za frizere

ssc frizerski kabinetU SŠC Srebrenica danas je predstavljen i stavljen u funkciju kabinet za učenike koji pohađaju i školuju se za frizere.

"Cilj nam je da kroz promociju prikažemo određena zanimanja koja su neophodna ovom društvu. Ove godine smo upisali prvu generaciju frizera, i imamo 19 učenika koji pohađaju nastavu. Uspjeli smo da uredimo, adaptiramo i opremimo kabinet za frizere. U tome su nam pomogli opština Srebrenica i načelnik, te EMMAUS. Oni su nam donirali jedan značajan dio opreme. Ostali dio opreme smo kupili našim sredstvima uz pomoć opštine Srebrenica", rekao je direktor SŠC Srebrenica Momčilo Cvjetinović koji se zahvalio i srebreničkim frizerima Snježani Lazarević i Ahmedu Brici Ustiću na stručnoj pomoći i savjetima.

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić istakao je da će opština i dalje pomagati i ulagati u mlade ljude na području opštine Srebrenica.

"Mi smo dali svoj skroman doprinos, i smatramo da su ovakvi projekti značajni. Imamo osjećaj prema svim školama na području naše opštine, i prema mladima, a tako će biti i u budućnosti. Nama je cilj da ulažemo u mlade ljude koji će ostati i živjeti u svom gradu", rekao je Grujičić.

(RTV Srebrenica)

pogledano 315 puta